Als plaatselijke makelaar kent u de lokale markt als geen ander. Vaak weet u al in een vroeg stadium dat er mensen zijn die hun woning willen verkopen en/of een woning willen kopen.

Niet op Funda

De meeste mensen willen eerst hun eigen huis verkopen voordat ze een andere woning gaan kopen. Vaak willen ze aan hun verkoopplannen nog geen ruchtbaarheid geven waardoor de makelaar de woning eerst in stille verkoop kan nemen.

De makelaar heeft dus wel de woning in de portefeuille en heeft ook verkoopdocumentatie beschikbaar, maar biedt de woning bewust niet aan op Funda en plaatst ook geen bord in de tuin of aan de gevel.

Landelijk aanbod

Bij stille verkoop wordt alleen een omschrijving, plaatsnaam en prijsindicatie van de woning vermeld op de website van de makelaar. De woning is niet herkenbaar, maar geeft wel een indruk wat men kan verwachten. Omdat de woning niet op Funda te vinden is, wordt de woning geplaatst op de site van Ssst… stilleverkoop.nl het landelijk aanbod van stille verkoop woningen. Op deze site kunnen alle bij een branche-organisatie aangesloten gecertificeerde makelaars hun aanbod aanbieden.

Meer verkoopkans

De bij de makelaar ingeschreven kandidaten, die specifiek zoeken naar een woonhuis met de kenmerken van een woning in stille verkoop, worden hierover door de makelaar geïnformeerd. Ook kijkers die afhaken op vergelijkbare andere woningen worden attent gemaakt op het aanbod in de stille verkoop.

Deelnemen als makelaar

Wilt u gebruik van het grootste platform voor Stille Verkoop in Nederland? Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en nemen contact met u op.