Als Makelaars Stille Verkoop streven we naar een landelijk platform voor woningen die in de stille verkoop staan en komen. Momenteel is er nog geen sprake van een landelijke dekking. Hier wordt echter elke dag aan gewerkt door gecertificeerde makelaars uit te nodigen deel te nemen.

Vorige | Volgende

VUGHT

Prijsindicatie € 1.295.000 k.k.

Neem contact met ons op

050-3643103

info@stilleverkoop.nl

Omschrijving

Het betreft hier een in nieuw staat verkerende, onder architectuur gebouwde, riante, vrijstaande villa, voorzien van alle luxe. De villa beschikt over een riante living met open haard, een riante woonkeuken met openslaande deuren naar het zonneterras, een studeerkamer, vijf slaapkamers, twee badkamers, een grote vrijstaande garage en ruim voldoende bergingsruimten. De villa is prachtig gelegen op...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
16
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Het betreft hier een in nieuw staat verkerende, onder architectuur gebouwde, riante, vrijstaande villa, voorzien van alle luxe.
De villa beschikt over een riante living met open haard, een riante woonkeuken met openslaande deuren naar het zonneterras, een studeerkamer, vijf slaapkamers, twee badkamers, een grote vrijstaande garage en ruim voldoende bergingsruimten.
De villa is prachtig gelegen op een toplocatie aan een van de mooiste lommerrijke lanen van het oude Vughtse villapark, op korte loopafstand van het natuurgebied De IJzeren Man.
De villa heeft een grote, fraai aangelegde tuin met een oprijlaan met ruim voldoende parkeergelegenheid.
De totale perceeloppervlakte bedraagt 1.303 m².

Kenmerken

Overdracht

Status
16
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Foto's