Als verkoper bent u er soms nog niet klaar voor om wereldkundig te maken dat uw woning in de verkoop staat. U wilt nog geen bord in de tuin en ook de plaatsing op internet met alle foto’s gaat u een stap te ver. Toch heeft u wel de intentie, wanneer de juiste prijs wordt betaald, uw woning te verkopen.  Wij bieden u de mogelijkheid uw woning zonder grote ruchtbaarheid toch in de verkoop te zetten. Dat doen wij via ons stille verkoop netwerk. Ideaal want zo is uw woning in ieder geval te traceren voor woningzoekers!

Hoe werkt stille verkoop?

Als ‘stille verkoper’ bent u best bereid om uw woning te verkopen. Alleen wilt u nog dit nog niet openbaar maken. Misschien wilt u wel peilen of de opbrenst die u in gedachten heeft realistisch is, zonder dat uw woning overal op het internet verschijnt met deze prijsindicatie. Wij zorgen ervoor dat wij een complete presentatie voorbereiden, maar hiervan maar een deel gebruiken om ingeschreven zoekers en potentiele kopers uit ons bestand te benaderen. Doordat we een complete presentatie hebben voorbereid, zorgen we dat wanneer mensen interesse hebben we ze goed kunnen informeren over de woning.

Stille verkoop, dat is toch alleen voor dure woningen?

Nee, stille verkoop is geschikt voor alle type woningen. Het is aan u of u gebruik wilt maken van ons netwerk zonder dat uw woning direct op het internet verschijnt!

Uw woning in de stille verkoop?

Laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.